Άρθρα
(+30) 210 9882378

Άρθρα

Όταν η ιστορία της μαγειρικής παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την οπτική γωνία των σκηνοθετών... Πόσο σημαντική είναι η μαγειρική, οι ά ύλες και η επαφή μας με την τροφή στην πρωτογενή της μορφή.

Μια ιδιαίτερα δημοφιλής σειρά δημόσιων διαλεξέων δημιουργήθηκε από το Harvard University και ειδικά από τη Σχολή Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών (SEAS) για όσους ενδιαφέρονται για την μαγειρική. 

Οι τάσεις του 2016 στο φαγητό που θα κατακτήσουν τον κόσμο... 

Καταρράκτης και σιντριβάνια σοκολάτας, γιγαντιαία σοκολατάκια, αλλά και μπισκότα. Η σοκολάτα είναι μαγευτική... όταν ξέρεις να την απολαμβάνεις...

Γιατί όλα πρέπει στο φαγητό να είναι καλά τετραγωνισμένα, σε άψογα κυκλικά σχήματα ή ευθυγραμμισμένα στην εντέλεια?

Έχετε αγχωθεί γιατί δεν μπαίνει πελάτης μέσα. Γιατί τα μισά τραπέζια είναι άδεια. Γιατί η δουλειά δεν είναι πια η ίδια. Εσείς τί κάνετε γι αυτό?

Τί μπορεί να αλλάξει στην επιχείρησή σας, αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα social media?

Πόσα φρούτα έχουμε στην Ελλάδα που ακόμη δεν τα γνωρίζουμε... Οι γκαβάφες είναι το ελληνικό γκουάβα!

Για ψήσιμο μέσα στο σπίτι! Αν και οι μερακλήδες του bbq αμφισβητούν το ψήσιμο στις ηλεκτρικές συσκευές, ωστόσο τα bbq οικιακής χρήσης χαρίζουν ευκολία, ταχύτητα, καθαριότητα και ψήσιμο κάθε εποχή μέσα στο σπίτι.

Από το Dinner in the Sky, τώρα οι δημιουργοί του σκαρφίζονται κάτι ολοκαίνουριο...

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch