Άρθρα
(+30) 210 9882378

Άρθρα

Μάθετε όλα τα υπέρ και τα κατά για την επαγγελματική εκπαίδευση...(άρθρο: Αγγλικό)

Διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη και δείτε τι μπορεί να συμβεί μέσα σε μια σχολή μαγειρικής...(άρθρο: Αγγλικό)

Το προφίλ της μαγειρικής σταδιοδρομίας έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, χάρη στην αύξηση της τηλεθέασης στις τηλεοπτικές εκπομπές...(άρθρο: Αγγλικά)

Πώς οι καλοπροαίρετοι ιδιοκτήτες εστιατορίων στερούν τους εαυτούς τους από κέρδος, χρόνο και επιτυχία και πώς να αποφύγετε το σύνδρομο του “Manager’s BurnOut ? Ξέρουμε πως είστε πολυάσχολοι, αφού η εστίαση απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Διαβάστε και σκεφτείτε πώς όλα αυτά εφαρμόζονται στην επιχείρησή σας – γιατί μπορεί να είναι οι σημαντικότερες συμβουλές που θα διαβάσετε φέτος».

2015 was a turbulent year for the Greek socioeconomic environment, with subsequent negative consequences for consumer demand and spending levels. With capital controls having been imposed during summer 2015, many Greek consumers were highly insecure about the future course of developments with regards to the economic and political climate and their disposable income levels, which made them decidedly conservative in their spending habits...

The economic recession has altered the way in which many Greeks entertain themselves and use consumer foodservice, specifically by encouraging them to focus more on prices and product quality. Consumers are now less willing to leave their homes to spend money and when they do so...

Legislative changes introduced in Greece in 2015 altered the retailing environment and enable consumer foodservice outlets to be included or combined with retail outlets, especially grocery retailers outlets.

Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται πολύ για τα τρόφιμα που καταναλώνουν, οδηγώντας σε μια αύξηση του αριθμού νέων προϊόντων και στην θεσμοθέτηση τους για ιδιαίτερα ακριβείς ετικέτες.

Η μόδα των bistros φαίνεται πως πλέον αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά παροδική. Γνωστοί Chefs όπως ο Guy Savoy, Joel Robuchon, Thomas Keller, Alain Bourdain, προτιμούν να στηρίξουν τις επιχειρηματικές επιλογές τους σε μικρά bistros με προσιτές τιμές. 

Εάν χρησιμοποιείτε μετρικό σύστημα για τα βάση και τις μεζούρες στις συνταγές του, μάθετε τα ισοδύναμα σε κάθε διαφορετική μονάδα μέτρησης, θερμοκρασίας, βάρους και γίνετε ακριβείς στις συνταγές που μεταφράζετε.

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch