Άρθρα
(+30) 210 9882378

Άρθρα

Αγγελίες διάσημων εστιατορίων και ξενοδοχείων ανά τον κόσμο δημιούργησαν μία μικρή λίστα με τα 10 χαρακτηριστικά των Chefs που ζητήθηκαν πιο έντονα. Ποια είναι αυτά?

Αρκεί η εκπαίδευση στην μαγειρική τέχνη για τον σύγχρονο σεφ? Ή μήπως απαιτούνται και άλλες δεξιότητες που πρέπει να έχει κρυμμένες στο μανίκι του? 

Τιμητική  Βράβευση - «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων»

Είστε νέος και φιλόδοξος μάγειρας? Ανακαλύψτε το έγκυρο πρόγραμμα υποτροφιών της 50 Best BBVA υποτροφιών από τα The World’s 50 Best Restaurants!

Επιδοτούνται με 50% εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, σουβλατζίδικα, πιτσαρίες, fast food, καφετέριες κα

Αρχαίος κάτοικος της Μεσογείου, γνήσιος απόγονος του κοπαδιού του Εύμαιου, συγγενής με τις υπόλοιπες ράτσες μαύρων χοίρων της Ιβηρικής, της Κορσικής και της Σικελίας ο ελληνικός μαύρος χοίρος εκεί που κινδύνευε να εξαφανιστεί, σήμερα δίνει δυναμικό παρών.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής μπαίνουν στον μανιταρόκοσμο της Δίρφυς και συναντούν τους ιδρυτές της, Λευτέρη Λαχουβάρη και Θανάση Μαστρογιάννη.

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch