Άρθρα
(+30) 210 9882378

Υποτροφία και Εργασία στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο Featured

Έχεις τις προϋποθέσεις για να εργαστείς όχι σε 1 αλλά 3 από τα καλύτερα εστιατόρια ανά τον κόσμο? Καμία ευκαιρία δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη.  Οι εγγραφές είναι τώρα ανοιχτές και κλείνουν στις 19 Δεκεμβρίου 2018!

Το ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών εντοπίζει ταλαντούχους σεφ και επιδιώκει να αναπτύξει τις δυνατότητές τους με τη βοήθεια πρακτικών ή «stages» στις κουζίνες ορισμένων από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
  
Για την υποτροφία του 2019, ο εκπαιδευόμενος θα κληθεί να εργαστεί στη διεύθυνση:
• Odette, Σιγκαπούρη, με επικεφαλής τον Chef Julien Royer
• Core της Clare Smyth, Λονδίνο, υπό την ηγεσία του Chef Clare Smyth
• Quintonil, Mexico City, με επικεφαλής τον Chef Jorge Vallejo

Τα stages θα πραγματοποιηθούν από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2019. Ο συμμετέχων θα μεταβεί στη Σιγκαπούρη για να παραστεί στην τελετή απονομής των 50 καλύτερων εστιατορίων 2019 στον κόσμο, όπου θα έχει την τιμή να εμφανιστεί στη σκηνή μπροστά από κορυφαίους σεφ στον κόσμο!Οι υποψήφιοι σεφ με λιγότερο από τρία χρόνια εμπειρίας σε επαγγελματική κουζίνα, καθώς και φιλόδοξοι μαθητές μαγειρικής, καλούνται να κάνουν την online αίτηση εδώ. Η υποτροφία είναι ανοιχτή σε σεφ ηλικίας 18 ετών και άνω από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site The World's 50 Best Restaurants website .

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch