Άρθρα
(+30) 210 9882378

Άρθρα

Από τα ιβάρια* και τις πελάδες** του Αιτωλικού έως τα πιάτα του Ferran Adria, το αυγοτάραχο Trikalinos έχει διανύσει χιλιόμετρα βαθειάς θαλασσινής νοστιμιάς και γνώσης και είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του botargo του όρου που χρησιμοποιείται διεθνώς για το αυγοτάραχο.

Άρωμα φρεσκοψημένου ψωμιού γέμισε την παραλία του Βόλου!

Οι πρακτικές και ο εξοπλισμός εξοικονόμησης ενέργειας είναι πλέον το νέο gadget της εστίασης. 

Ο Julien Álvarez αλλάζει το μενού στο «Café Pouchkine Paris» και γίνεται ο νέος pastry chef στο «Le Bristol Paris»

Αρωματικοί κόκκοι καφέ ξυπνούν τις αισθήσεις μας, λειτουργώντας σαν ένα μαγικό πρωινό φίλτρο, αλλά και σαν μία πρώτη ύλη για εκρηκτικούς συνδυασμούς στα πιάτα μας...

Σήμερα, όλο και μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού προσεγγίζει και υιοθετεί την χορτοφαγία ως τρόπο ζωής, αφού τα ευεργετικά οφέλη των φυτικών τροφών έχουν τεκμηριωθεί μέσα από πληθώρα επιστημονικών ερευνών...

Τί είναι τα entremets στην ζαχαροπλαστική?

Σελίδα 1 από 21

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch