Τα Νέα μας
(+30) 210 9882378

Καλοκαιρινά ταχύρυθμα εξειδικευμένα προγράμματα από την σχολή Culinary Center & Cookery Club!

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Τι προσφέρουν τα προγράμματα εξειδίκευσης:

Τα προγράμματα λειτουργούν συμπληρωματικά της αρχικής εκπαίδευσης. Αποτελούν στην ουσία ένα μοναδικό ανταγωνιστικό στοιχείο για να προτιμηθείτε στην αγορά εργασίας, λόγω των εξειδικευμένων γνώσεων σας.

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης, η μετεκπαίδευση συμπληρώνει, εκσυγχρονίζει, αναβαθμίζει γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν από άλλα συστήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή ακόμα και από επαγγελματική εμπειρία με στόχο την ένταξη/επανένταξη στην αγορά εργασίας, τη διασφάλιση της εργασίας, την επαγγελματική ανέλιξη και την προσωπική ανάπτυξη.

Ωστόσο, αποτελούν και ιδανικό τρόπο εντατικής εκπαίδευσης για τον εμπλουτισμό των γνώσεων.

Στόχος να αποκτήσετε εξειδικευμένες δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε τις γνώσεις σας πρακτικά στον χώρο εργασίας ή θα σας δώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση για εργασιακή επανένταξη στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Όλα τα μαθήματα είναι εργαστηριακά.

Τα προγράμματα εξειδίκευσης εστιάζουν σε πολύ συγκεκριμένη θεματολογία βάσει της εμπορικής κατανομής της εστίασης ανά τον κόσμο (café, restaurant, ιταλικά εστιατόρια, πιτσαρίες, gelaterie, ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, yachts & villas, catering).

Σε ποιούς απευθύνονται τα προγράμματα εξειδίκευσης:

Όλα τα προγράμματα εξειδίκευσης απευθύνονται σε φοιτητές και επαγγελματίες της εστίασης και προσφέρονται επίσης ως στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού σε επιχειρήσεις.

Mε εισηγητές έμπειρους επαγγελματίες σεφ του χώρου σας συστήνουμε τα παρακάτω:

  • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ BURGER
  • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ CAKES
  • ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ BURGER  | 3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε την τέχνη του Burger σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης! Tα μαθήματα είναι καθαρά πρακτικά και έχουν στόχο να αποκτήσετε τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται στην τέχνη της παρασκευής των πιο απολαυστικών burgers. Θα μάθετε τεχνικές και διαδικασίες για πληθωρικά, αφράτα, ζουμερά burgers, θα διδαχτείτε την τέχνη του κατάλληλου ψωμιού και θα περιηγηθείτε από γεμίσεις, σάλτσες και σως που θα χαρίσουν την γεμάτη γεύση στα burgers. Ανακαλύψτε έναν πλούτο γνώσεων και εξειδίκευσης για το αντικείμενο με πρωτότυπους συνδυασμούς, πληθωρικά και αυθεντικά burger και απόλυτα χειροποίητες 100% αυθεντικές διαδικασίες!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ CAKES | 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης για Cakes με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές παρασκευές με την μεγαλύτερη εμπορική ζήτηση! Τα cakes αποτελούν την βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης, μιας και απαιτούνται τόσο ως βάσεις για πιο σύνθετα γλυκά και τούρτες ή δημιουργούνται και προσφέρονται αυτόνομα. Ωστόσο, η τεχνογνωσία τόσο για την σωστή χρήση των υλικών, τις ενδεδειγμένες θερμοκρασίες, το ψήσιμο και το άψογο αποτέλεσμα αποτελεί μία εξειδίκευση, απαραίτητη για όσους ασχολούνται με την παρασκευή τους.
Tα μαθήματα είναι διαδραστικά και στόχο έχουν να εξειδικεύσετε τις γνώσεις σας σε βάθος στη παρασκευή διαφόρων ειδών όπως υγρά, γεμιστά, νηστίσιμα, αλλά και toppings. Ιδανικό για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού, για επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες.

ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ | 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

Ο Μικρός κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα βασικά εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα.Μάθετε τις βάσεις ενός Chef σε 5 έντονα πρακτικά μαθήματα σε ολιγομελή τμήματα μέχρι 10 άτομα.Στόχος να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία. Απευθύνεται σε ενθουσιώδεις της μαγειρικής που επιθυμούν να φτάσουν τις δεξιότητες τους σε ανώτερο επίπεδο, σε όσους επιθυμούν να κάνουν στροφή καριέρας και εξερευνούν την μαγειρική και σε μαθητές επαγγελματικών σχολών που θέλουν να 'φρεσκάρουν' τις γνώσεις τους.Απευθύνεται σε ενθουσιώδεις της μαγειρικής που επιθυμούν να φτάσουν τις δεξιότητες τους σε ανώτερο επίπεδο, σε όσους επιθυμούν να κάνουν στροφή καριέρας και εξερευνούν την μαγειρική και σε μαθητές επαγγελματικών σχολών που θέλουν να 'φρεσκάρουν' τις γνώσεις τους.

Για να κλείσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας πριν εξαντληθούν οι θέσεις, επισκεφθείτε το website της σχολής https://www.mathimatamageirikis.gr/el/ ,  κάντε απ'ευθείας την κράτησή  σας.

Εναλλακτικά  μιλήστε σήμερα με την εκπαιδευτική σύμβουλο τηλεφωνικά  --> 210 9882 378  ή κλείστε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας!

 

 

 

Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μάγειρες!

CULINARY ARTS PROGRAM-Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με άριστα αποτελέσματα
Πρακτικά Εργαστήρια
Μικρή αναλογία μαθητών καθηγητή 12:1
Καταξιωμένοι Εκπαιδευτές
Συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων
Συνεργασίες με σχολές και πανεπιστήμια στο εξωτερικό
Ανάπτυξη ισχυρών ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην μαγειρικη τεχνη
Υπερσύγχρονο Περιβαλλον
Πρακτική Εξάσκηση
Προγράμματα ενδυναμωσης ομάδων
Συναρπαστικα και Διαδραστικά μαθήματα

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για να ενημερωθείτε σχετικά και να λάβετε όλο το πληροφοριακό υλικό.

book an appointment

Επικοινωνήστε μαζί με την Εκπαιδευτική Σύμβουλο στο 2109882378 

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

 

Stay in touch