16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

CAFE ROYALE - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19/04/2021 17:00   -   19:30
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Καφές
  • Επίπεδο Advanced
  • Σοκολάτα
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
CAFE ROYALE - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Για τους λάτρεις των σοκολατένιων γεύσεων, ένα entremet που μας συναρπάζει λόγω του βάθους των γεύσεων του και του συνταιριασμού του με παλαιωμένο ρούμι και bitter σοκολάτα.

To γλυκό μπορεί να σταθεί σε βιτρίνα ζαχαροπλαστείου ή αρκετά επιτηδευμένα ως επιδόρπιο σε εστιατόριο.   Το μάθημα εκπαιδεύει σε τεχνικές ζαχαροπλαστικής, αλλά και στην γευστική προσέγγιση ενός γλυκού που ξεφεύγει από το κλασσικό μίας σοκολατένιας πάστας. 

5 τεχνικές ζαχαροπλαστικής, κάθεμια αναδεικνύει τον ρόλο της και την ισορροπία που φέρνει στο σύνολο του γλυκού: 

Για την προετοιμασία και σύνθεση του απαιτούνται οι τεχνικές: Ντακουάζ φουντούκι, κονφί μπανάνας με παλαιωμένο ρούμι, κρεμέ bitter σοκολάτας, μους καραμέλας και σως καραμέλας.

 

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Προσφορά +10 επιπλέον Πόντοι στην Κάρτα Μέλους σας

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CAFE ROYALE - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!