AMUSE BΟUCHE
- Dining
- Εθνική Κουζίνα
- Ψάρι
- Gourmet
- Κρύα Ορεκτικά
- Επίπεδο Advanced
- Σε Επανάληψη
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
“Amuse” σημαίνει να διασκεδάζεις ή να απασχολείς με ευχάριστο τρόπο. Γαργαλιστικά στον ουρανίσκο, διεγερτικά στην όρεξη, μικρά στο μάτι, Γαλλικής καταγωγής, τα Amuse Bοuche (αμιουζ μπους), ζεστά ή κρύα καταναλώνονται ευχάριστα, με μια ή δύο μπούκες, είναι το απόλυτο άνοιγμα σε ένα δείπνο προϊδεάζοντας για το τι γεύμα θα ακολουθήσει. Έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες ως προς την ιδιότητα ενός amuse bouche σε ένα μενού, ωστόσο έχει επικρατήσει η χρήση τους για κέρασμα, μικρά hors d’oeuvres αλλά και canapés.
Μικρά verrine gazpacho με lollipops γαρίδες και τσορίθο, σολομός γλασαρισμένος σε ουίσκι με καραμελωμένα παντζάρια, αντιβ φαρσί (γεμισμένο) με ριγιέτ (πάστα) τόνου και τέλος πανακότα παρμεζάνας με πέστο και μικρά ρεβίθια!
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.