ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (Φιλετάρισμα & Τεχνικές)
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Επίπεδο Advanced
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Καθαρά τεχνικό μάθημα που εστιάζει στην άριστη διαχείριση του κοτόπουλου, στην τέλεια μεριδοποίησή του και την εξοικονόμηση κόστους: Από το δεξιοτεχνικό φιλετάρισμα του κοτόπουλου, κάθε συμμετέχων εργάζεται στο δικό του πόστο και εκπαιδεύεται ατομικά στην ανατομία και τις κοπές των πουλερικών, όσο στον βασικό ζωμό, την βασική σάλτσα βελουτέ, αλλά και στις απαραίτητες τεχνικές για κοτόπουλο ψητό. Εκπαιδευόμαστε μαγειρικά στο δέσιμο του κοτόπουλου, τις τεχνικές αροζέ, σωτέ και λαρντέ.
Το μάθημα περιλαμβάνει πρακτικές εφαρμογές με γεύμα.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.