16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

HAUTE PATISSERIE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
30/01/2020 10:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 89,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Επίπεδο Mastering
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
HAUTE PATISSERIE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Υψηλή Ζαχαροπλαστική σε 3 επιδόρπια που είναι διαμορφωμένα για να μπορούν να αποδοθούν με δεξιοτεχνικές διαδικασίες. Το μάθημα περιλαμβάνει πληθώρα τεχνικών διαδικασιών, καθώς και το plating των επιδορπίων.

ΕΝΤΡΕΜΕΤ ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙ
Τεχνικές: Ντακουάζ, κρέμα μέλι θυμάρι, κροκάν αμύγδαλο πορτοκάλι, σως θυμάρι, σορμπέ πορτοκάλι

ΤΑΡΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ
Τεχνικές: ζύμη τάρτας σαμπλέ, κρέμα λεζέ με βανίλια Μαδαγασκάρης, γαρνίρουμε με φρέσκα εξωτικά φρούτα

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ
Τεχνικές: ζύμη σαμπλέ κανέλας, μπαβαρουάζ βανίλια Μαδασκάρης, μήλο μαγειρεμένο tatin, κρέμα αγκλέζ μελιού, γαρνίρουμε με βατόμουρα.

Προτείνεται για επαγγελματίες Chef.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «HAUTE PATISSERIE»!