ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑ ΨΑΡΙΟΥ
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το φιλετάρισμα είναι μία από τις δεξιότητες της μαγειρικής η οποία απαιτεί εξάσκηση και γνώση.
Ωστόσο, για όσους θέλουν να επιτύχουν συνταγές όπου το καθαρό φιλέτο είναι βασικό στοιχείο στο πιάτο, ο ιχθυοπώλης δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Απαραίτητη γνώση για τον τεμαχισμό είναι η ανατομία του ψαριού.
Για τις ανάγκες του μαθήματος, θα εξασκηθούμε σε διαφορετικής φυσιολογίας ψάρια, χρησιμοποιώντας γλώσσες, λαυράκια και τσιπούρες τα οποία θα αναλύσουμε για τα χαρακτηριστικά τους.
Όποιο και αν είναι το σχήμα τους, επιμήκη, κοντόχοντρο ή πλακουτσοτό με την σωστή εξάσκηση και τεχνική, θα επιτύχουμε το σωστό αποτέλεσμα.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ:35
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.