BLANQUETΤΕ ME ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μία συνταγή που διεκδικεί επάξια το αστέρι Michelin!
Με την τεχνική blanquette εννοούμε το Γαλλικό ragout με την διαφορά ότι το βούτυρο, το μοσχαράκι και ο αστακός κατά την παρασκευή τους δεν σοτάρονται, αλλά μαγειρεύονται σε λευκό ζωμό με αρωματικά στοιχεία, απ’ όπου παρασκευάζεται και η σάλτσα (roux) της συνταγής.
Ένα αρκετά σύνθετο μάθημα όπου ετοιμάζουμε τον φινετσάτο αστακό και το τρυφερό μοσχαράκι αρωματισμένο με δαφνόφυλλα και φινετσάτα λαχανικά.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ:35
-Μόνο με προπληρωμή-
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.