16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/05/2020 18:00   -   20/06/2020 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€920 (συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ) για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος, Χρυσικόπουλος Χρήστος, Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
200
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Κοπές
  • Επίπεδο Basics
  • Ταχύρυθμα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα μαγειρικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με 2 ακόμα μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσετε  γνώσεις σε θέματα Ασφάλειας και Υγιεινής.

Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Πρακτική | 14 εργαστηριακές εφαρμογές | 43 ώρες

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 

Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης
Μάθημα ενημέρωσης εξετάσεων (αξίας 50€, για αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν στις εξετάσεις​)
Βεβαίωση προγράμματος
200​ πόντοι (για κατόχους membership card)
Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς
 


Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές 
Τεχνική: Στάση σώματος, Χρήση μαχαιριού, Κοπές λαχανικών 

ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζωμοί 
Τεχνική & Εφαρμογή: Μπουγιόν λαχανικών, Λευκός ζωμός πουλερικών, Σκούρος ζωμός κρέατος, Σκούρος ζωμός οστράκων

ΜΑΘΗΜΑ 3: Σάλτσες 
Τεχνική & Εφαρμογή: Μπεσαμέλ, Τομάτα, Μαγιονέζα, Ολλαντέζ

ΜΑΘΗΜΑ 4: Ρύζι 
Τεχνική & Εφαρμογή: Κρεόλ,  Πιλάφι,  Ριζότο,  Μπασμάτι

ΜΑΘΗΜΑ 5: Σούπες 
Τεχνική: Βελουτέ,  Απέραστη σούπα,  Περασμένη σούπα,  Εθνική σούπα
Εφαρμογή: Βελουτέ κουνουπίδι, Απέραστη σούπα κοτόπουλου, Περασμένη σούπα ψαριού, Εθνικές φακές

ΜΑΘΗΜΑ 6: Λαχανικά 
Τεχνική & Εφαρμογή: Ατμού,  Βραστά,  Γλασέ,  Σωτέ,  Τηγανιτά σε χυλό

ΜΑΘΗΜΑ 7: Ζύμες 
Τεχνική & Εφαρμογή: Ψωμιού,  Ζυμαρικών,  Τάρτας,  Χυλός κρέπας

ΜΑΘΗΜΑ 8: Πατάτες 
Τεχνική & Εφαρμογή: Ατμού,  Βραστές,  Ψητές,  Σωτέ,  Τηγανιτές

ΜΑΘΗΜΑ 9: Aυγά 
Τεχνική & Εφαρμογή: Βραστά,  Ποσέ,  Μπρουγιέ,  Τηγανιτά,  Ομελέτες

ΜΑΘΗΜΑ 10: Κρέας
Τεχνική: Σχάρας, σωτέ, ραγού, ποελέ
Εφαρμογή: Σχάρας μοσχαράκι, Χοιρινό σωτέ ντε γλασέ με μουστάρδα και λεμόνι, Ραγού αρνάκι με λαχανικά εποχής,  Χοιρινό ποελέ με  μανιτάρια

ΜΑΘΗΜΑ 11: Κοτόπουλο 
Τεχνική: Ψητό, Σωτέ, Πανέ 
Εφαρμογή: Ψητό κοτόπουλο με πατατούλες,  Σωτέ κοτόπουλο με πιπεριές,Πανέ με τυριά​

ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι 
Τεχνική: Ποσέ, σωτέ, παπιγιότ, μπραιζέ
Εφαρμογή: Ποσέ ψάρι με λαχανικά εποχής, Φιλέτο ψαριού σωτέ μενιέρ με κάπαρη,μαϊντανό και λεμόνι, Παπιγιότ ψαριού με τομάτες και ελιές, Μπραιζέ χταπόδι με κόκκινο κρασί

ΜΑΘΗΜΑ 13 & 14: Ασφαλεια και Υγιεινή*
Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τον καταρτιζόμενο σε θέματα στοιχειώδους υγιεινής των τροφίμων, έτσι ώστε αυτός κατά την εξάσκηση των καθηκόντων του αφ’ ενός μεν να μην αποτελεί μέσο διακινδύνευσης της ασφάλειας των παραγομένων προϊόντων, αλλά επίσης ούτε με τις ενέργειές του να την θέτει σε κίνδυνο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:​

Δε 25.05, Τρ 26.05, Τε 27.05, Σα 30.05, Δε 01.06, Τρ 02.06, Τε 06.06, Σα 06.06, Τρ 09.06, Τε 10.06, Σα 13.06, Δε 15.06

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, απόγευμα και Σάββατο πρωί.

* Ειδικό μαθήματα Ασφάλεια και Υγιεινή θα γίνει μέσω webinar

 -Μόνο με προπληρωμή-

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

*Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
*Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή της προκαταβολής (250€) ή την εξόφληση.
*Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
*Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
*Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
*Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ»!