ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ         

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12/04/2025 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα,
  • Basic
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Πασχαλινές Συνταγές
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ         

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η δημιουργία ενός ισορροπημένου μενού απαιτεί τη σωστή διαχείριση των υλικών, την προσεκτική εναλλαγή υφών και γεύσεων, καθώς και την τεχνική ακρίβεια στην εκτέλεση κάθε πιάτου.

Σε αυτό το μάθημα, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν την τέχνη της σύνθεσης ενός ολοκληρωμένου γεύματος, όπου τα φρέσκα υλικά και τα αρωματικά στοιχεία αναδεικνύονται μέσα από σύγχρονες και παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής.

Το μενού ξεκινά με μια δροσερή σαλάτα, όπου η τραγανότητα του αγγουριού και των ξηρών καρπών ισορροπεί με την ήπια αψάδα της ρόκας και τη δροσιά του μάραθου, ενώ το dressing εσπεριδοειδών προσθέτει ένταση και αρωματική πολυπλοκότητα.

Στη συνέχεια, η πίτα με πράσα, ανθότυρο και θυμάρι εστιάζει στη σωστή διαχείριση της γέμισης και της ζύμης, προσφέροντας μια αρμονική γευστική εμπειρία με ήπια γλυκύτητα από τα πράσα και αρωματική ισορροπία από τα βότανα.

Το αρνάκι ψητό με αρωματικά βότανα και πουρέ από καρότο και πατάτα αποτελεί το κεντρικό πιάτο του μενού, δίνοντας έμφαση στις τεχνικές αργού ψησίματος, ώστε το κρέας να διατηρεί τρυφερότητα και πλούσια γεύση, ενώ ο πουρές προσφέρει μια βελούδινη, γλυκιά αντίθεση στο συνολικό αποτέλεσμα.
 

Τι θα μάθω;

Σε αυτό το μάθημα, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν την ισορροπία γεύσεων και υφών μέσα από μια προσεκτικά σχεδιασμένη αλληλουχία πιάτων.

Η παρασκευή της σαλάτας εστιάζει στη σωστή επιλογή και συνδυασμό υλικών, ώστε να επιτευχθεί μια αρμονική σύνθεση αρωμάτων και τραγανότητας.

Στη συνέχεια, η διαχείριση της ζύμης και της γέμισης για την παρασκευή της πίτας απαιτεί τεχνική ακρίβεια, διασφαλίζοντας σωστή υφή και ισορροπημένη αναλογία γεύσεων.

Το κύριο πιάτο επικεντρώνεται στις τεχνικές σωστού ψησίματος και μαριναρίσματος, ώστε το αρνάκι να αποκτήσει τρυφερή υφή και βαθιά αρωματική διάσταση.

Παράλληλα, η δημιουργία του πουρέ απαιτεί προσεκτική εκτέλεση, προκειμένου να επιτευχθεί μια βελούδινη υφή και απόλυτα ισορροπημένη γευστική σύνθεση.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Αγγούρι, μάραθος, ρόκα, φέτα και ξηροί καρποί με dressing εσπεριδοειδών
  • Πίτα με πράσα, ανθότυρο και θυμάρι
  • Αρνάκι ψητό με αρωματικά βότανα και πουρέ από καρότο και πατάτα
  • Ανάλαφρη κρέμα λεμονιού με ανθότυρο 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ         »!