PARIS-BREST PASSION
- Basic
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Φρούτα
- Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το Paris-Brest Passion είναι μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού γαλλικού γλυκού, όπου η δροσερή κρεμέ από φρούτα του πάθους συναντά τη βελούδινη σοκολάτα γάλακτος και την πλούσια κρέμα πατισερί. Η τραγανή ζύμη σου και το καραμελωμένο ποπκόρν προσθέτουν ενδιαφέρουσες υφές, προσφέροντας μια έκρηξη γεύσεων και αντιθέσεων σε κάθε μπουκιά.
Τι θα μάθω;
Ο στόχος του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση παρασκευής ενός σύνθετου γλυκού, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν τεχνικές για τη σωστή προετοιμασία ζύμης σου και τραγανού κρακελίν, καθώς και την παραγωγή κρεμώ φρούτων του πάθους.
Θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να δημιουργούν γλυκά με πολύπλοκες υφές και γεύσεις επαγγελματικού επιπέδου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους στην κουζίνα.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Ζύμη σου
- Tραγανό κρακελίν
- Kρεμω φρούτων του πάθους
- Kρέμα πατισερί
- Kαραμελωμενο ποπ κορν
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.