ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
- Advanced
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το εστιατορικό γλυκό οφείλει να είναι μία εμπειρία γεύσης! Αποτελεί την τελευταία εντύπωση που επισφραγίζει ένα δείπνο.
Προσφέρει την τελευταία γευστική νότα και δημιουργεί την αίσθηση της απόλυτης ολοκλήρωσης! Οφείλει να είναι ελαφρύ και αέρινο ώστε να μην βαραίνει, αλλά και αρκετά γευστικό ώστε να κάνει εντύπωση!
Τι θα μάθω;
Στο σεμινάριο αυτό επικεντρωνόμαστε σε δύο εστιατορικά γλυκά, ιδιαίτερα δημοφιλή και εμπορικά, τα οποία έχουν φινέτσα και ισορροπία γεύσεων και η βάση τους είναι τα φρούτα.
Εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές savarin και pavlova, αλλά και στις επιτηδευμένα εξευγενισμένες κρέμες που τα συνοδεύουν.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Savarin με βατόμουρα, ψημένα φιστίκια και φρέσκια σαντιγί
- Pavlova με φράουλες και σως prosecco
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.