GOURMANDISE
- Basic
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Dining
- Εθνική Κουζίνα
- Gourmet
- Κρέας
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γαστρονομικό μενού με εξαιρετικές πρώτες ύλες και γεύσεις!
Ένα μενού ωδή στις απολαύσεις και η υπεροχή στις μαγειρικές τεχνικές.
Το μενού μπορεί να παρασκευαστεί κάθε εποχή και κάθε πιάτο αποτελεί μία κλασσική επιλογή σε βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια.
Τι θα μάθω;
Στόχος του σεμιναρίου είναι να εξασκήσουμε γνώσεις, δεξιότητες και τεχνικές σε συνδυασμό με α ύλες ποιότητας για να δημιουργήσουμε πιάτα με ξεχωριστές γεύσεις σε σταθερά υψηλά πρότυπα.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Χτένια, γλυκοπατάτες και πράσα σε αφρό σέλερι
- Μάγουλα μόσχου με πουρέ καρότου, μαύρη τρούφα και βινεγκρετ κρεμμυδιού
- Τάρτα βερίκοκο με καραμέλα βουτύρου
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.