PICANHA - ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Επιπλέν στην κάρτα σας +10 πόντοι
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Very Popular
- Κρέας
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η άκρη από το κιλότου του μοσχαριού, top sirloin cap, pointe de rumsteck, όπως και αν το ζητήσετε η picanha είναι μία υπέροχη, τριγωνική κοπή του βοδινού κρέατος που βρίσκεται στο οπίσθιο σημείο της ράχης του ζώου, ανάμεσα στις τελευταίες μπριζόλες του κόντρα και του κιλότου.
Δίνει ιδιαίτερα εύγεστα ψητά με μεγάλη διαφορά, αλλά υπάρχουν επιπλέον τρόποι μαγειρικής διαχείρισης της.
Τι θα μάθω;
Στόχος του μαθήματος αυτού είναι η αξιοποίηση της μοναδικής αυτής κοπής, προκειμένου να αποκτηθούν οι δεξιότητες επιλογής και μαγειρικής τεχνικής για την μέγιστη απόδοση των γεύσεων της.
Πρακτικές Εφαρμογές
-
Ψητή picanha με σάλτσα chimichurri
-
Picanha churrasco με farofa και κόριανδρο
-
Picanha με κρέμα μανιταριών
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.