Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Σας προτρέπουμε να γραφτείτε στην λίστα αναμονής για να σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις προκύψει διαθέσιμη θέση ή ανοίξει νέο μάθημα.

SUCCES PRALINE 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/02/2022 16:00   -   18:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
webinar
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
zoom.us, πλατφόρμα live streaming, free
  • Basic
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Σοκολάτα
  • Special Edition
  • Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
SUCCES PRALINE 

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Πραλίνα ξηρών καρπών, ένα επιδόρπιο προτομή στην αρωματική πραλίνα ξηρών καρπών.

Σημασία σε αυτό το σεμινάριο έχει το σωστό καβούρδισμα των ξηρών καρπών, ο χρόνος που χρειάζεται το κάθε είδος και πως μπορούμε να αποφύγουμε το πίκρισμα τους.

Η ανάλαφρη κρέμα μουσελίν αναδυκνύει το επιδόρπιο οπου μέσα στην απλότητα της δημιουργεί μια βουτυρένια επίγευση.
 

Σημειώσεις


Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Ντακουάζ φουντουκιού
  • κρέμα μουσελίν πραλίνα
  • καραμελωμένους αρωματισμένους ξηρούς καρπούς

Τι θα μάθω;

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δημιουργήσουμε ένα επιδόρπιο αφιερωμένο στην πραλίνα ξηρων καρπών και να την αναδείξουμε με τον πιο σωστό τρόπο.

Η κρέμα μουσελίν, παράγωγο της βασική κρέμας πατισιέ αρωματίζεται από την πραλίνα και εκτοξεύει την γεύση.  


 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «SUCCES PRALINE »!