ROAST BEEF  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
17/12/2021 18:30   -   20:30
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
webinar
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
15

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
zoom.us, πλατφόρμα live streaming, free
  • Basic
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
  • Παραδοσιακές Συνταγές
  • Special Edition
  • Τεχνικές
ROAST BEEF  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το κρεατοφαγικό πιάτο των ειδικών περιστάσεων, επίσημων ή ανεπίσημων! Το roast beef  ή ψητό βοδινό προετοιμάζεται και ψήνεται στο φούρνο για αρκετή ώρα για να σερβιριστεί σε λεπτές φέτες και να συνοδευτεί από γαρνιτούρες λαχανικών ή πατατών.

Πολλές φορές προφέρεται και ως «ροζμπιφ», ωστόσο είναι μία λανθασμένη παράφραση ενός πιάτου που η ονομασία του παραπέμπει στο είδος κρέατος και στον τρόπο ψησίματος. 
 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Ψητό βοδινό
  • Ψητές πατάτες & λαχανικά
  • Σάλτσα ψητού 

Τι θα μάθω;

Το μάθημα αναλύει πλήρως την διαδικασία ετοιμασίας του roast beef: 

α) αναλύουμε το πιάτο συνολικά 

β) εξηγούμε ποια είναι κατάλληλα μέρη του βοδινού που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και γιατί

γ) επιλέγουμε τα κομμάτια που θα ψήσουμε,  παρουσιάζουμε το καρύκευμα και το αρωμάτισμα, γαρνίρουμε με τυρί

δ) δείχνουμε την μέθοδο ψησίματος

ε) ετοιμάζουμε την ιδανική γαρνιτούρα

ζ) παρουσιάζουμε το σερβίρισμα ολόκληρου του βοδινού σε φέτες σερβιρισμένο σε δίσκο με τη γαρνιτούρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ROAST BEEF  »!