ΝΕΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/12/2021 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Γλασέ
ΝΕΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Όταν η παραδοσιακή Κουζίνα συναντά σύγχρονες και δυναμικές αντιλήψεις, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικές και οικείες γεύσεις! Δύο πιάτα τόσο κλασσικά και παραδοσιακά αποδίδονται με άψογες τεχνικές για να φιλοξενήσουν κάθε γεύση τους με έναν μοναδικό τρόπο.

Η Εθνική φασολάδα δεν χρειάζεται να αποτελεί αποκλειστικά ένα πιάτο μαγειρείου, μπορεί να σερβιριστεί ως γνήσιος, γευστικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Κουζίνας και στα πιο  gourmet εστιατόρια. Από την εκτέλεση της τεχνικής βρασμού των φασολιών σε συνδυασμό με την τομάτα και τα λαχανικά, το πιάτο συνοδεύει έντεχνα μία τέλεια ψημένη πέστροφα. 

Επιπλέον ανακαλύπτουμε πως τα Καλυμνιώτικα ντολμαδάκια (σαρμαδάκια) από ορεκτικό μικρού πιάτου μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα και όψη, μόλις συνοδευτούν με κρουτόν παρμεζάνας, εμπλουτιστούν με αυγολέμονο και ολοκληρωθούν με νερό τομάτας (σύνολο 4 παρασκευές: παραδοσιακές και σύγχρονες).

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

Στις πρακτικές εφαρμογές του μαθήματος

  • Εθνική φασολάδα
  • Καλυμνιώτικα ντολμαδάκια (σαρμαδάκια)

Σύνολο 4 παρασκευές: παραδοσιακές και σύγχρονες.

  • Ανατομία, διαχείριση και μαγείρεμα
  • Μαρινάδες, Σαλαμούρα, Γεμίσεις και Δεσίματα
  • Τεχνικές Μαγειρικής

Τι θα μάθω;

Στο σεμινάριο αυτό εστιάζουμε τόσο στην παραδοσιακή εκτέλεση των πιάτων, όσο και στην σύγχρονη ευρηματικότητα του Chef να τα αποδώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΝΕΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»!