ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΝΓΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ      

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
2/07/2025 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάνης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
55
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
L Vouliagmenis 299, Athens, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • Very Popular
  • new
  • Παγωτό
  • Special Edition
ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΝΓΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ      

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

 Αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο εστιάζει στη σύνθεση τεσσάρων βασικών παρασκευών της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, οι οποίες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα επιδόρπιο υψηλής αισθητικής και τεχνικής πληρότητας.

Μέσα από πρακτική εξάσκηση, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώση και δεξιότητες πάνω σε σύγχρονες υφές, layering, συνδυασμό γεύσεων και αρμονική παρουσίαση.

Απαλή και αέρινη υφή σε μια μπαβαρουάζ λευκής σοκολάτας, με πλούσια γεύση και σωστό σταθεροποιητικό έλεγχο.

Διδάσκεται η σωστή ενσωμάτωση κρέμας και η επίτευξη τέλειου αρώματος χωρίς υπερβολική γλυκύτητα.

Το φρουτώδης και ισορροπημένα όξινο κρεμώ, προσθέτει φωτεινή ένταση στη σύνθεση. Ανάλαφρη βάση με τραγανή επιφάνεια και αρωματική επίγευση, ιδανική για layering με κρέμες.

Διδάσκεται η τεχνική ανάδευσης μαρέγκας με ξηρούς καρπούς και η ορθή χρήση αλευριού. Και ολοκληρώνεται με εύθραυστη και αρωματική βάση με γήινο χαρακτήρα και φρουτώδη κορύφωση. 
 

Τι θα μάθω;

Αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο εστιάζει στη σύνθεση τεσσάρων βασικών παρασκευών της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, οι οποίες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα επιδόρπιο υψηλής αισθητικής και τεχνικής πληρότητας.

Ένα επιδόρπιο που αξίζει να παρακολουθήσετε 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και προχωρημένους φίλους της ζαχαροπλαστικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν σε τεχνικές υφής, layering και fine flavor balancing, δημιουργώντας γλυκά με χαρακτήρα και αρτιότητα.

 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Μπαβαρουαζ λευκής σοκολάτας

  • Kρεμέ μάνγκο

  • Mπισκουί αμυγδάλου

  • Σαμπλέ με πράσινο τσάι και βατόμουρα

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΝΓΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ      »!