ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Αυγά
- Very Popular
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τραγανό και αφράτο, με ελαστική ζύμη, απόλυτα Ελληνικό, τέλειο για το πρωινό…
Το κουλούρι Θεσσαλονίκης είναι μία Ελληνική πρωτοτυπία που μπορεί να μας χαρίσει αμέτρητες ιδέες χρήσης και εφαρμογές στα πρωινά.
Για το μάθημα ανακαλύπτουμε 2 διαφορετικά ζυμάρια, κλασσικό με σουσάμι και πολύσπορο.
Τι θα μάθω;
Στο σεμινάριο αυτό εκπαιδευόμαστε στο ψήσιμο από την θερμοκρασία που απαιτείται για να διαλυθεί η μαγιά χωρίς να χάσει την «δύναμη της», στον τρόπο χρόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσουμε υφή αφράτη εσωτερικά και τραγανή εξωτερικά.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Κλασσικό κουλούρι
- Κουλούρι με κρέμα τυριού και σαλάμι αέρος
- Κουλούρι με ανθότυρο, φέτα και μανούρι
- Γλυκό Κουλούρι με πραλίνα φουντουκιού
- Γλυκό Κουλούρι με σοκολάτα ( μαύρη, γάλακτος, λευκή)
- Γλυκό Κουλούρι με φουντούκια και αμύγδαλα
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.