ENTREMET GIANDUJA-NOISETTE
- Advanced
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Very Popular
- new
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα τεχνικό σεμινάριο που εστιάζει στη σύνθεση σύνθετων γευστικών στοιχείων γύρω από το τρίπτυχο σοκολάτα, καφές και μπαχαρικά, με στόχο την απόλυτη ισορροπία και την υψηλή αισθητική.
Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στη δημιουργία επιδορπίου πολλαπλών στρώσεων, με έμφαση στη δομή, τις υφές και τη γευστική αλληλεπίδραση των στοιχείων.
Απευθύνεται σε pastry chefs & προχωρημένους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής που θέλουν να κατανοήσουν πώς στήνεται ένα επιδόρπιο με βάθος γεύσης, τεχνική δομή και σύγχρονη αισθητική
Τι θα μάθω;
Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούμε πάνω σε
• Τεχνικές για σταθερές mousse και crémeux
• Χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού
• Δομή πολλαπλών στρώσεων (multilayer assembly) με τεχνική ακρίβεια
• Προσέγγιση plating με δημιουργικά και “φυσικά” στοιχεία
Πρακτικές Εφαρμογές
- Biscuit joconde με κανέλα και espresso
- Mousse gianduja
- Σπασμένη praline φουντουκιού
- espresso crémeux
- chocolate pearls, πάπρικα για ένα τόνο rustic
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

