ΠΑΓΩΤΟΓΛΥΚΑ
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Very Popular
- Παγωτό
- Special Edition
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
- Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αν λατρεύετε το παγωτό, αλλά θα το προτιμούσατε πιο πλούσιο και γεμάτο στο στόμα, η ιδανική λύση είναι τα παγωτογλυκά.
Εξαιρετικά για κέρασμα, τέλειο για τα παιδιά και απόλυτα δροσιστικό για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού.
Μαζί φτιάχνουμε την παγωμένη εκδοχή του tiramisu με σαβαγιάρ, το ιδιαίτερα κρεμώδες ιταλικό dulce de leche με λευκή σοκολάτα και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, αλλά και το ιδιαίτερα δημοφιλές Neapolitan με παγωτό φράουλα, λευκή σοκολάτα, κουβερτούρα και μπισκότα!
Τι θα μάθω;
Ο pastry chef μας εξηγεί αναλυτικά όλες τις διαδικασίες για το παγωτό.
Σωστά υλικά, θερμοκρασίες και συνδυασμοί με γνώμονα την καλοκαιρινή απόλαυση.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Tiramisu με έτοιμα σαβαγιάρ και απολαυστική γεύση καφέ
- Dulce de leche με λευκή σοκολάτα και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
- Neapolitan με παγωτό φράουλα, λευκή σοκολάτα, κουβερτούρα και μπισκότα
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.