ENTREMET D'HIVER

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/02/2022 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
55€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Advanced
  • Very Popular
  • Special Edition
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ENTREMET D'HIVER

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ενήλικες νότες σε ένα επιδόρπιο που ξεχειλίζει από τις γεμάτες γεύσεις των καρπών, του κονιάκ, της σοκολάτας και του καραμελωμένου μήλου.

Γήινες, πλούσιες, χειμωνιάτικες γεύσεις με νοσταλγικό χαρακτήρα σε ένα εξαιρετικό entremet.

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ DEMONSTRATION SEMINAR

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

Το σεμινάριο έχει στόχο να διευρύνει τις γνώσεις και τις γεύσεις των απλών παρασκευών της ζαχαροπλαστικής σε πιο σύνθετες, συνδυάζοντας γεύσεις και τεχνικές σε νέες ιδέες!

Τι θα μάθω;

Στις τεχνικές του μαθήματος: 

  • Mπισκουί καρυδιών και αμυγδάλων
  • Nτακουάζ φουντουκιού
  • Σοκολάτα με καραμέλα 
  • Δίσκοι καραμελωμένων μήλων
  • Μους  καρυδιών
  • Σαμπλέ καρυδιών
  • Παντς Calvados
  • Απαρειγ σοκολάτας γάλακτος


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ENTREMET D'HIVER»!