MONT D'AUVERGNE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
18/02/2022 17:00   -   20:00
ΚΟΣΤΟΣ
55€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Special Edition
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
MONT D'AUVERGNE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξαιρετικό επιδόρπιο του οποίου το όνομα παραπέμπει στα βουνά της Ωβέρνης (στην κεντρική Γαλλία) λόγω του σχήματός του, αλλά και στις χειμερινές γεύσεις που δένουν οι τεχνικές του.

Στην πραγματικότητα το επιδόρπιο αποτελεί μία ενορχήστρωση τεχνικών του Gaston Lenotre στις οποίες κυρίαρχο στοιχείο είναι το κάστανο.

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

Στις τεχνικές για την πρακτική σύνθεση του επιδορπίου: 

  • Ντακουάζ καρυδιών και φουντουκιών
  • Μους κάστανου με ουίσκυ
  • Δίσκοι γκανάζ κάστανο
  • Φλοκάζ σοκολάτας
  • Καραμέλα με κάστανο

Τι θα μάθω;

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των γνώσεων στις βασικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής και η επιτήδευσή τους για την παραγωγή εξαιρετικών επιδορπίων.

Το συγκεκριμένο επιδόρπιο αποτελεί μία πλούσια και σύνθετη εφαρμογή επιδορπίων υψηλής ζαχαροπλαστικής.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «MONT D'AUVERGNE»!