ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ: SUGO & RAGU (3 ΗΜΕΡΟ)   

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
4/03/2022 10:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
€120 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα,
  • Basic
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Ψάρι
  • Επίπεδο Mastering
  • Τεχνικές
ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ: SUGO & RAGU (3 ΗΜΕΡΟ)   

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

3-ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Τέχνη της Ιταλικής Σάλτσας.

Το σεμινάριο εστιάζει στις διασημότερες και εμπορικότερες σάλτσες, από τις διαφορετικές τοπικές εκδοχές τους, παραδοσιακές-εμπορικές ή σύγχρονες, τα κλασσικά και εναλλακτικά υλικά που απαιτούνται για την ετοιμασία τους, έως τις προτεινόμενες πρότυπες πρακτικές εφαρμογές τους. 
 

Σημειώσεις


Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

Το σεμινάριο απαρτίζεται από 3 μέρη και χωρίζεται ανά κατηγορία βάσης. 

1η ημέρα: Λευκές σάλτσες + Σάλτσες Αυγού | Πα 04/03/2022
Alfreddo | Sugo di funghi |Cacio e Pepe
Carbonara | Aglio e Olio

2η ημέρες: Κόκκινες σάλτσες + Λαχανικών + Pesto | Πα 11/03/2022
Prima Vera | Piperonata | Pali e fiero 
Salsa di pomodoro | Sugo all'Arrabbiata | Sugo all'amatriciana | Sugo alla Putanesca | Sugo alla Norma | Sugo alla Portofino 
Pesto alla Milanese | Pesto alla Genovese | Pesto alla Trapanese (Siciliana)

3η ημέρα: Σύνθετες σάλτσες   | Πα 18/03/2022
Bolognese ragù | Neapolitan ragù | Ragù all'anatra
Vongole | Frutti di Mare


*Το μάθημα δεν επικεντρώνεται στα ζυμαρικά. Όποια ζυμαρικά χρησιμοποιηθούν δεν είναι χειροποίητα.

**Δίνεται η δυνατότητα και ανεξάρτητης παρακολούθησης.

Τι θα μάθω;

Στόχος του σεμιναρίου είναι η απόκτηση καθολικών γνώσεων στις σάλτσες για την άρτια απόδοση πιάτων Ιταλικής pasta.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται σε τεχνικές γνώσεις παρασκευής σαλτσών σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των Ιταλών και την κουλτούρα της Ιταλικής μαγειρικής. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ: SUGO & RAGU (3 ΗΜΕΡΟ)   »!