ΓΛΥΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14/10/2021 17:00   -   2/11/2021 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 500€ ΜΟΝΟ 280€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδίκευση
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Δευτέρα και Τρίτη
Ώρες διεξαγωγής
17:00-21:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Guest Chef
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Βεβαιώση παρακολούθησης προγράμματος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
100
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

 Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, ,
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Εξειδικευμένα
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΓΛΥΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης Γλυκών Εστιατορίου με ενότητες που εστιάζουν σε σημαντικές τεχνικές και δεξιότητες! Μαθαίνουμε σχετικά με την κάρτα εστιατορίου και το εδεσματολόγιο των προσφερόμενων γλυκών.

Αναλύουμε τι συνιστά τα γλυκά εστιατορίου, ποια θεωρούνται πιο εμπορικά και τι μπορούμε να προσφέρουμε. Εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές ψησίματος, εξασκούμαστε σε λεπτεπίλεπτες τεχνικές ανώτερου επιπέδου σε 5 μαθήματα, ιδανικά για επαγγελματίες και όχι μόνο.

-Μόνο με προπληρωμή-

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τρίτη και Πέμπτη 

Πε 14/10, Τρ 19/10, Πε 21/10, Τρ 26/10, Τρ 2/11

 

Σημειώσεις

  • Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
  • Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • ΜΑΘΗΜΑ 1: Άρωμα σοκολάτας
  • ΜΑΘΗΜΑ 2: Γεύσεις Φρούτων
  • ΜΑΘΗΜΑ 3: Coffee Desserts
  • ΜΑΘΗΜΑ 4: Κρέμες
  • ΜΑΘΗΜΑ 5: Ξεχωριστές Γεύσεις

 

Τι θα μάθω;

Tα μαθήματα είναι τεχνικά και στόχο έχουν να αποκτήσετε θεμελιώδεις γνώσεις στην τέχνη της παρασκευής ιδιαίτερων γλυκών εστιατορίου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΓΛΥΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»!