ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης
- Advanced
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Ελληνικές Συνταγές
- Κρέας
- Παραδοσιακές Συνταγές
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το Ψητοπωλείο είναι κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που είτε διαθέτει τραπεζοκαθίσματα είτε είναι άνευ. Το είδος αυτών των καταστημάτων υπάγεται στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρων γευμάτων ζεστής ή κρύας κουζίνας, τα οποία παρασκευάζονται με πολλούς και σύνθετους χειρισμούς σε καθήμενους και περαστικούς πελάτες, καθώς και κατ΄οίκον μέσω delivery.
Τα ψητοπωλεία είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που άνθισαν και αναπτύχθηκαν στις μέρες της κρίσης. Αποτελούν μια γενικά καλή επιχειρηματική επιλογή από την άποψη ότι η δυνητική πελατεία είναι πολύ μεγάλη, αφού όλοι οι Έλληνες αλλά και οι τουρίστες τρώνε ψητά και κρέατα, ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Γι’ αυτό το λόγο, είναι πολύ βασικό να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις ενός μενού αυθεντικού, ποιοτικού και διαφορετικού από τον μέσο όρο.
Εξειδικευμένο πρόγραμμα που εστιάζει σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες ψητοπωλείων. Στόχος του προγράμματος είναι να εμπλουτίσει τις δεξιότητες των στελεχών εστίασης με τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται σε μία επαγγελματική κουζίνα ψητοπωλείου.
Το πρόγραμμα προσφέρει μία εξαιρετική θεματολογία σε απολύτως εμπορικά πιάτα, τα οποία αποδίδονται με τον πιο γευστικό τρόπο, ακολουθώντας τις τεχνικές της μαγειρικής. Εκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικές ιδανικές παρασκευές, συνδυασμούς και προετοιμασία, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό μίας κουζίνας σε μεζεδοπωλείο.
Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι αδειοδοτημένο ΚΔΒΜ1 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας με ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011 και Αρ. Αδείας 2100469.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : ΜΑΙΟΣ 2023
Τι θα μάθω;
Ιδανικό πρόγραμμα με όλα τα εφόδια και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις ενός ψητοπωλείου.
Το πρόγραμμα προσφέρει μία εξαιρετική θεματολογία σε απολύτως εμπορικά πιάτα, τα οποία αποδίδονται με τον πιο γευστικό τρόπο, ακολουθώντας τις τεχνικές της μαγειρικής. Εκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικές ιδανικές παρασκευές, συνδυασμούς και προετοιμασία, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό μίας κουζίνας σε ψητοπωλείο.
Πρακτικές Εφαρμογές
- ΜΑΘΗΜΑ 1: Αλοιφές & σαλάτες
- ΜΑΘΗΜΑ 2: Πατάτες & Σως
- ΜΑΘΗΜΑ 3: Τηγανιού- Σαγανάκι
- ΜΑΘΗΜΑ 5: Βοδινό - Μοσχάρι (Α μέρος)
- ΜΑΘΗΜΑ 6: Βοδινό - Μοσχάρι (Β μέρος)
- ΜΑΘΗΜΑ 7: Χοιρινό (Α μέρος)
- ΜΑΘΗΜΑ 8: Χοιρινό (Β μέρος)
- ΜΑΘΗΜΑ 9: Αρνί -Κατσίκι-Προβατίνα (Α μέρος)
- ΜΑΘΗΜΑ 10:Αρνί-Κατσίκι-Προβαρίνα(Β μέρος)
- ΜΑΘΗΜΑ 11:Κοτόπουλο - Γαλοπούλα (Α μέρος)
- ΜΑΘΗΜΑ 12:Κοτόπουλο - Γαλοπούλα(B μέρος)
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ
- Ασφάλεια και υγιεινή
- Επιχειρώντας στη εστίαση
- Τα μαχαίρια του σεφ
Σημειώσεις
- Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
- Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
- Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
- Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
- Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
- Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
- Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.