fbpx
ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

ΤΕΧΝΙΚΗ ΡΑΓΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ  ΡΑΓΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ  ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Το ξέρατε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην Ιταλική τεχνική ragù και στη τεχνική ψησίματος ragout ?

Το Ragù είναι μια κατηγορία ιταλικής σάλτσας ζυμαρικών φτιαγμένων με μικρά κομμάτια κρέατος  ή κιμά, λαχανικά και τομάτες. Το Ragout, από την άλλη πλευρά, είναι ένα αργό μαγειρεμένο στιφάδο γαλλικού στιλ που μπορεί να φτιαχτεί με κρέας, ψάρι,λαχανικά. Μπορείτε να το φάτε μόνο του ή να το συνοδέψετε με πολέντα, κουσκούς, ζυμαρικά.

Σε αυτό το άκρως τεχνικό σεμινάριο θα εκπαιδευτούμε στο Ιταλικό ragù όπου θα το συνοδέψουμε με χειροποίητα ζυμαρικά σε 3 διαφορετικά είδη ζύμης.

3 πιάτα με 3 διαφορετικά ζυμαρικά σε 3 διαφορετικές συνταγές
• χειροποίητα tagliolini  ραγού α λα μπολονέζ
• χειροποίητα linguini ραγού αλά ναπολιτέν
• χειροποίητα fettuccine ραγού αλά καλαμπρεζ

Ανακαλύψτε την μοναδικότητα τους!

 

20
29/09/2020 18:00   -   21:00
από 50€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Μαγειρικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΤΕΧΝΙΚΗ ΡΑΓΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ»

Stay in touch