fbpx
ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

CAKE ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

CAKE ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Η διαδικασία της Καραμελοποίησης περιλαμβάνει σταδιακή θέρμανση της ζάχαρης σε περίπου 170 °C. Με την άνοδο της θερμοκρασίας, τα μόρια διασπώνται και επανασχηματίζονται σε ενώσεις με χαρακτηριστικό χρώμα και γεύση.

Αυτή είναι η επίσημη ορολογία αλλά εμείς εδώ θα ανακαλύψουμε όλες τις τεχνικές και θα τις εντάξουμε σε ένα σεμινάριο με ζουμερό cake καραμέλα όπου θα συνοδεύεται από λαχταριστό παγωτό σοκολάτα.  

Οι σωστοί συνδυασμοί μπορούν να αναδείξουν ένα επιδόρπιο και να το εντάξουν στα προσεγμένα εστιατορικά επιδόρπια.

 

 

Ζωγράφος Γιάννης Γνωρίστε την ομάδα μας
35
23/07/2020 11:00   -   14:00
από 54€ ΜΟΝΟ 27,00€ για ένα άτομο
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CAKE ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ»

Stay in touch