fbpx
ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛOΣ FOOD BUSINESS

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛOΣ FOOD BUSINESS

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Το επίκεντρο του προγράμματος είναι να παρέχει τις βασικές γνώσεις επιχειρηματικότητας και διαχείρισης μίας επισιτιστικής μονάδας, προκειμένου να αποκτηθούν οι εμπειρίες που θα «αναδιαμορφώσουν» μία επιχείρηση σε λειτουργική μονάδα.
Από τις έννοιες της σύνθεσης μενού και της μηχανικής, την επαγγελματική διαχείριση της κουζίνας και τον έλεγχο του κόστους των τροφίμων, οι εκπαιδευόμενοι θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και την κατανόηση μέσα από διαδραστικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ενώ εργάζονται στενά με τους ενθουσιώδεις διδάσκοντες που μεταδίδουν τα χρόνια της πρακτικής εμπειρίας τους.


Απευθύνεται σε επιχειρηματίες της εστίασης, events coordinators, επαγγελματίες chef σε διοικητικές θέσεις, restaurant managers, food and beverage στελέχη, και όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην εστίαση. Κατάλληλο και για στοχευόμενη εκπαίδευση προσωπικού.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 12 σεμινάρια  | 60  ώρες

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 

Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης
Βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος
400​ πόντοι (για κατόχους membership card)


ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΘΗΜΑ 1:  Από την Ιδέα στο στήσιμo

Στόχος του μαθήματος είναι να εκπαιδευτείτε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.

ΜΑΘΗΜΑ 2:  Branding   

 Στόχος του μαθήματος είναι το πως θα έρχεστε πρώτοι στη σκέψη όταν χρειαστεί να    διερωτηθεί ένας πελάτης ή ευρύτερα συνεργάτης σας, από που να αγοράσω ή ποιόν να εμπιστευτώ ή που πρέπει να επενδύσω.

ΜΑΘΗΜΑ 3:  Γαστρονομική Εμπειρία  

Στόχος του μαθήματος είναι να  αποδώσει την αξία του προϊόντος ως εμπειρία, δημιουργώντας μία πρόταση αξίας, τι είναι η εμπειρία σε 4 στάδια. Ποιοι είναι οι παράγοντες WOW που χαρακτηρίζουν μια εμπειρία.

ΜΑΘΗΜΑ 4 & 5:  Εξυπηρέτηση Πελατών | Διαχείριση παραπόνων   

Η εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί βασικό κομμάτι της γαστρονομικής εμπειρίας στην εστίαση. Εικόνα, πρώτη εντύπωση, Διαχείριση θυμού, έντασης, Διαχείριση κρίσεων
Σωματική επικοινωνία – «γλώσσα» του σώματος

ΜΑΘΗΜΑ 6:  Know your customer  

Ποιος είναι ο σύγχρονος πελάτης, τι θέλει από μια επιχείρηση και πως θα τον προσεγγίσεις
Διαχωρισμός του πελάτη ανάλογα με ηλικία, δημογραφικά χαρακτηριστικά και πως θα γίνει η ανάλογη στοχοποίηση.  

ΜΑΘΗΜΑ 7:  Σύνθεση μενού  

Στόχος του μαθήματος είναι να ανακαλύψουμε το concept του εστιατορίου, στοιχεία
διαφοροποίησης του εστιατορίου. Πώς ενσωματώνεται το concept στο μενού και πως χτίζεις το προϊόν βήμα-βήμα. Είδη μενού, Παράγοντες-Σύνθεση-Διατύπωση-Tips & Tricks

ΜΑΘΗΜΑ 8:  Κοστολόγιο & Restaurant Cost Control  

Βασικά σημεία που θα αναλύσουμε μέσα στο σεμινάριο:
Regulated Portion Control, Efficient Yield Management, Food Cost

ΜΑΘΗΜΑ 9:  Διαχείριση Προμηθειών

Βασικά σημεία που θα αναλύσουμε μέσα στο σεμινάριο:
Οργάνωση παραγγελιών, συστήματα αποθήκευσης, δύο πολύ σημαντικά τμήματα μέσα σε μια   επιχείρηση, που η σωστή διαχείριση τους μπορεί να αποφέρει σημαντικά κέρδη.

ΜΑΘΗΜΑ 10: Αξιολόγηση και διαχείριση προσωπικού   

Η Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων ή Διοίκηση Προσωπικού αποτελεί σημαντικό παράγοντα κάθε οργανωμένης επιχείρησης. Σημεία που θα αναλύσουμε: Εύρεση-στελέχωση  και αξιολόγηση, επίλυση προβλημάτων, minimize employee turnover

ΜΑΘΗΜΑ 11: Το Μάρκετινγκ στην Εστίαση

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει στην δημιουργία ταυτότητας στο εδεσματολόγιο.
Αύξηση ημερήσιων εσόδων στο εστιατόριο.
Τα Social Media στο εστιατόριο, Food 4 Though

ΜΑΘΗΜΑ 12: Restaurant Accounting

Τιμολογιακή Στρατηγική, μέθοδος τιμολόγησης, έσοδα-έξοδα, ανάλυση κόστους, δείκτες αποδοτικότητες, οικονομική κατάσταση.
Θα λειτουργήσουμε συμπληρωματικά με τον οικονομικό σύμβουλο και λογιστή.

 


Καραποστόλη Ελένη, Παπαντριανταφύλλου Γιώργος Γνωρίστε την ομάδα μας
400
3/03/2020 17:00   -   31/03/2020 21:00
€920 (συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ) για ένα άτομο
Κύκλοι Μαθημάτων
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛOΣ FOOD BUSINESS»

Stay in touch