ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΟΛΟΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΟΛΟΜΟΥ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

1 υλικό, 2 τεχνικές σε μοναδικές συνταγές… Ο σολομός Gravlax ή Gravlaks κατά τους Νορβηγούς αποτέλεσε ένα εξαιρετικό δείγμα γρήγορης διαχείρισης και κατανάλωσης ψαριού. Ουσιαστικά το ψάρι ψήνεται σε έναν συνδυασμό αλατιού, ζάχαρης και άνιθου.
Εξασκούμαστε στο σωστή τεχνική του μαριναρίσματος του σολομού και μαγειρεύουμε ένα εξαιρετικό  πιάτο με σολομό ταρταρ gravlax τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας  και επιπλέον φιλέτα σολομού ψητά στον φούρνο μελωμένα με μοναστηριακή μπύρα!
 
Ανακαλύπτουμε ποιες σως ταιριάζουν με τις ανάλογες τεχνικές ψησίματος, αλλά και πως ξεχωρίζουμε ένα καλό φιλέτο κατά την αγορά του.

 

Γεωργαλά Μαρία Γνωρίστε την ομάδα μας
35
16/12/2019 18:00   -   21:00
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Μαγειρικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΟΛΟΜΟΥ»

Stay in touch