ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

ROYAL SALADS

ROYAL SALADS

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Σαλάτες που δοξάστηκαν και αγαπήθηκαν από αστούς και βασιλιάδες! Τί τις κάνεις τόσο ιδιαίτερα δημοφιλείς? Ο έντεχνος συνδυασμός των υλικών, η φινέτσα τους, οι λεπτεπίλεπτες γεύσεις σε συνδυασμό με τις τεχνικές μαγειρικής, άφησαν εποχή στα παλάτια της Αγγλίας! 
 
Χρησιμοποιώντας άψογες διαδικασίες ετοιμάζουμε την σαλάτα Victory που γεμίζει από τραγανά σαλατικά, εμπλουτίζεται από zoodles κολοκυθιών, χειροποίητη σάλτσα βασιλικού και αβοκάντο και γαρίδες. Η σαλάτα της Μεγάλης Στέψης ή Grand Coronation salad  όπως δημιουργήθηκε το 1953, από την σεφ Rosemary Hume κατά τη στέψη της Ελισάβετ Β', συνδύαζε αρχικά το κάρυ και το κοτόπουλο με τα λίγα διαθέσιμα υλικά που υπήρχαν στο μεταπολεμικό Λονδίνο. Ωστόσο αργότερα εμπλουτίστηκε σε μία μοναδική σαλάτα και με μάνγκο, αμύγδαλα, μαγιονέζα και κρέμα, μετατρέποντας την στην «σιδηρά» σαλάτα των παλατιών.
 
Τέλος, ετοιμάζουμε  τη σαλάτα που λατρεύει η Βασίλισσα Elizabeth, η salmon tian με σολομό, μήλα και μάραθο που παραπέμπει τόσο στις εξαιρετικές γεύσεις της όσο και στο μοναδικό στήσιμο του πιάτου ομώνυμο της ονομασίας του. 

 

Γεωργαλά Μαρία Γνωρίστε την ομάδα μας
35
22/10/2019 19:00   -   22:00
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Μαγειρικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ROYAL SALADS»

Stay in touch