ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

ΚΕΦΤΕΔΕΣ INTERNATIONALE

ΚΕΦΤΕΔΕΣ INTERNATIONALE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλον τον κόσμο, οι λαοί φτιάχνουν κεφτεδάκια και τα απολαμβάνουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο! Κάθε μία κουλτούρα υπερασπίζεται την γευστική ανωτερότητα των συνταγών της και δεν επιτρέπει την σύγκριση με άλλα παρόμοια πιάτα.

Στο μικροσκόπιο του Chef, 3 μοναδικές συνταγές, επιλεγμένες λόγω της διαφορετικότητας τους, αλλά και της καταγωγής τους. Τα Σουηδικά κεφτεδάκια δεν είναι μία πρωτοτυπία του ΙΚΕΑ. Αντιθέτως οι Σκανδιναβοί έχουν τον τρόπο τους: Frikadeller για τους Δανούς, Kottbullar για τους Σουηδούς, Kjøttkaker για τους Νορβηγούς, ο κεφτές είναι κεφτές, η σάλτσα αλλάζει από την πληθωρική, κρεμώδη σε σάλτσα με φον σκούρο.

Στο Νότο πάλι, οι Ισπανοί έχουν τα δικά τους Albondigas όπου η γέμιση μοιάζει αρκετά μιας και παραμένει η χρήση τυριού, αλλά πλέον η σάλτσα τομάτας γεμίζει από μπαχαρικά και εμπλουτίζει τους κεφτέδες. Δε θα το περιμένατε αλλά οι Κινέζοι έχουν την δική τους συνταγή, η οποία μάλιστα είναι αρκετά δημοφιλής.

Οι Κινέζικοι κεφτέδες σε στυλ Char Siew ξεχωρίζουν από την γλυκόξινη, αρωματική σάλτσα τους και τα αρτύματα στο μείγμα τους κρέατος. Ένα υπέροχο μάθημα με πολλές τεχνικές και ιδέες! 

 

20
11/09/2019 18:00   -   21:00
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Μαγειρικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΕΦΤΕΔΕΣ INTERNATIONALE»

Stay in touch