ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΤΣΑ ΣΕ 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ!    

Ανακαλύψτε την τέχνη της Πίτσας στον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στην τέχνη της παρασκευής της πίτσας και πολλών παραγώγων. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, δίνεται έμφαση στην εκμάθηση τρόπων παρασκευής διαφορετικών τύπων ζύμης (άμεσης και έμμεσης), θερμοκρασιών και ωρίμανσης, αλλά και όλα τα παράγωγα προϊόντα pizza.

Στόχος να αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις από τα βασικά υλικά και την τροφογνωσία έως την ζύμη, τις αυθεντικές σάλτσες και το ψήσιμο. Απευθύνεται σε εργαζόμενους σε Ιταλικά εστιατόρια, νέους αρτοποιούς, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες. Ιδανικό για εκπαίδευση προσωπικού.


 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Πρακτική | 5 εργαστηριακές εφαρμογές | 15 ώρες

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
Σημειώσεις προγράμματος
Βεβαίωση προγράμματος 
100 πόντοι (για κατόχους membership card)  
Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς  
-20% στα δίδακτρα μαθήματος Κοστολογίου


Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται σκεύη και συσκευές και πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων. 

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Ζύμη για Pizza - Σάλτσες

L’ arte di fare: Τεχνικές και μυστικά για την τέλεια ζύμη. Ωρίμανση και Ανατομία Ζύμης.  (προετοιμασία)

La Salsa: Οι καλύτερες σάλτσες για πίτσα (salsa cruda, sugo, marinara)

 

ΜΑΘΗΜΑ 2: Pizza – Ingredienti & Condimenti

Italian Style: Napoli, Romana, Siciliana

American Style: Thin, Crispy, Chicago style

Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε  

 

ΜΑΘΗΜΑ 3: Focaccia, Panzerotti, Πεινιρλί

Τεχνικές ζύμης και προζύμι για προϊόντα pizza

Αφράτη φοκάτσια | Τραγανό παντσερότι | Πενιρλί

Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε

 

ΜΑΘΗΜΑ 4: Calzone, Stromboli, Pepperoni rolls

Τεχνικές ζύμης

Καλτζόνε |Στρομπόλι | Πεπερόνι

Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε

 

ΜΑΘΗΜΑ 5: Piadina

Τεχνικές ζύμης & Γεμίσεις | Ολοκληρώνουμε την διαδικασία ψησίματος και απολαμβάνουμε  

                                            

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 

Κάθε Δευτέρα 16.09, 23.09, 30.09, 07.10, 14.10  | 18:00 - 21:00

-Μόνο με προπληρωμή- 

+100πόντους, για τους κατόχους της membership card*

 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:

*Η θέση ισχύει με την προπληρωμή διδάκτρων. Σε περίπτωση ακύρωσης απο πλευράς εκπαιδευόμενου δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.    

*Συμπληρώστε έγκαιρα την αίτηση για membership card, πριν ή ταυτόχρονα με την εγγραφή σας ώστε να περαστούν οι πόντοι. Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, μαζέψτε πόντους και εξαργυρώστε μεμονωμένα μαθήματα! Προμηθευτείτε την αίτηση απο την γραμματεία.

*Σε περιόδους τυχόν προσφορών, οι παραπάνω παροχές δεν ισχύουν.

*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την θεματολογία ή τη σειρά των μαθημάτων.

*Μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές, δεν αναπληρώνονται.                                                                             

*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. 

 

 

Γεωργαλά Μαρία Γνωρίστε την ομάδα μας
100
16/09/2019 18:00   -   14/10/2019 21:00
€200 για 1 άτομo
Κύκλοι Μαθημάτων
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ARTISAN PIZZA»

Stay in touch