ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

HAWAII

HAWAII

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Ζήστε την εμπειρία ενός μοναδικού μαθήματος που θα σας ταξιδέψει νότια του Τροπικού του Καρκίνου στο  νησιωτικό σύμπλεγμα του Ειρηνικού ωκεανού. Η παραδοσιακή κουζίνα της Χαβάης προσφέρει μοναδικές ιδέες και εφαρμογές για fusion δημιουργίες . 

Παρασκευάζουμε  Lau Lau το οποίο παραδοσιακά γίνεται από  χοιρινό τυλιγμένο σε στρώματα φύλλων taro, μαγειρεμένα  για ώρες σε έναν υπόγειο  φούρνο μέχρι να γίνουν  μαλακά και να αρωματιστούν από τον καπνό τους. Το κρέας είναι τρυφερό και ζουμερό, ενώ τα φύλλα μετατρέπονται σε σπανάκι. 

Συνεχίζουμε με σολομό Lomi Lomi με καταγωγή από τα νησιά του Πασιφικού. Πλέον είναι μέρος των πιο παραδοσιακών φαγητών  της Χαβάης και κάνει μια μεγάλη προσθήκη στο poi. Ο σολομός ψήνεται με αλάτι, κομμένο σε κύβους μαζί με τομάτες, κρεμμύδια και συνήθως μερικές πιπεριές τσίλι. Η αλμυρή γεύση του σολομού που συνδυάζεται με τις όξινες τομάτες και τα πικάντικα κρεμμύδια είναι μια γεύση που θα ξαφνιάσει τον ουρανίσκο σας…
Τέλος παρασκευάζουμε Lilikoi cheesecake  που δεν είναι άλλο από το γνωστό  passionfruit (στα αγγλικά) ή  maracuya (στα ισπανικά).

 

Γεωργαλά Μαρία Γνωρίστε την ομάδα μας
35
22/07/2019 18:00   -   21:00
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Μαγειρικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «HAWAII»

Stay in touch