ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

GAME OF THRONES - ΤΜΗΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.
GAME OF THRONES - ΤΜΗΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Αλληγορική η ονομασία του μαθήματος, αλλά 3 chefs με 3 διαφορετικά αντικείμενα παίζουν για τον «θρόνο» τους!
Ατελείωτο παιχνίδι με τις τύχες των χαρακτήρων και τις αναπάντεχες γευστικές ανατροπές να αποτελούν το μυστικό συστατικό του τριπλού μαθήματος που κυριολεκτικά θα σας καθηλώσει! 
Σε καλοκαιρινό πνεύμα, οι παρασκευές που ετοιμάζουν είναι ό,τι πιο φρέσκο και εποχιακό γίνεται προκειμένου να ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο μας 
 
-->Και οι 3 εκπαιδευτές διεξάγουν το μάθημα σε ανοιχτές αίθουσες. Οι κρατήσεις γίνονται ανά τμήμα και όχι στο σύνολό τους. 
-->Στην ίδια τιμή, οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν τις δημιουργίες και από τα 3 μαθήματα.
 
ΒΕΛΓΙΚΕΣ ΒΑΦΛΕΣ: Ο Νίκος Μακρυμίχαλος ετοιμάζει δημιουργικές αλμυρές βάφλες και παίζει στο δικό του βασίλειο. Κάθε υλικό μετουσιώνεται σε μία δημιουργική συνταγή με υλικά που εναλλάσσονται μεταξύ τους και αποδεικνύουν πώς μία τόσο απλή γεύση γίνεται το απόλυτο βασιλικό πιάτο. Βέλγικες βάφλες με τραγανό asian style κοτόπουλο, scrambled αυγά, τυρί γκρατινέ, σπαράγγια σωτέ και σως béarnaise! 
Link κράτησης: https://tinyurl.com/y6jhjywb
 
ΓΑΛΛΙΚΕΣ CREPES: Η Μαρία Γεωργαλά απογειώνει τις γαλλικές crêpes, διεκδικώντας την άνοδό της στον «σιδηρούν θρόνο», ετοιμάζοντας μία μοναδική δημιουργία που «απελευθερώνει» την λαχταριστή ιδιότυπη «τηγανίτα» από την ταπεινή της καταγωγή.  Κρέπες με μανιτάρια, σπανάκι, taleggio, guanciale και κρέμα αβοκάντο!
Link κράτησης: https://tinyurl.com/y3h7fcqp
 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ: Στην αντίπερα φρουρά και παίζοντας καθαρά με τους δικούς του όρους, ο Γιάννης Ζωγράφος είναι το επαναστατικό πνεύμα του μαθήματος. Επιλέγει το απόλυτο επιδόρπιο- λουκουμάδες με μέλι, καρύδια και παγωτό & λαχταριστούς παραδοσιακούς σβίγγους. Ένα γλυκό που προσφέρονταν στους νικητές των αγώνων και αναφέρονται ως «χαρίσιοι πλάκοι ή πλακούντες». Δουλεύουμε μαζί με τον σεφ σε 2 διαφορετικές ζύμες και  συνοδεύουμε με λαχταριστή σως σοκολάτα, με φρούτα, μέλι και καρύδια.
Link κράτησης: https://tinyurl.com/y3h7fcqp
 
Ελάχιστη Συμμετοχή: 7 άτομα / τμήμα
 
 
Ζωγράφος Γιάννης Γνωρίστε την ομάδα μας
35
7/06/2019 18:00   -   21:00
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Μαγειρικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «GAME OF THRONES - ΤΜΗΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ»

Stay in touch