ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

ΚΟΠΕΣ

ΚΟΠΕΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Η απαρχή της μαγειρικής, η οποία απαιτεί επιδεξιότητα, επιμονή και βαθιά κατανόηση τι μπορούν οι κοπές να προσφέρουν στο τελικό αποτέλεσμα μέσα σε μία κουζίνα. Ένας καλός Chef γνωρίζει να ονοματίσει και κόψει ανάλογα την μαγειρική τεχνική που επιθυμεί διάφορα λαχανικά και φρούτα. Ένας εξαιρετικός Chef όμως κατανοεί σε βάθος ότι η υψηλή μαγειρική απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και άψογο χειρισμού του μαχαιριού, τόσο προς όφελος του ιδίου, όσο και του αποτελέσματος που θέλει να δημιουργήσει.  Οι χρόνοι στην κουζίνα ελαχιστοποιούνται, τα γεύματα μαγειρεύονται καλύτερα, προσφέρει περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες, εκμηδενίζει την καταπόνηση των αρθρώσεων και μυών του χεριού και τέλος δημιουργεί ελκυστικά αποτελέσματα στον πελάτη. 

Στο σεμινάριο εκπαιδεύεστε στις σημαντικότερες κοπές σε ένα και μοναδικό μάθημα. Μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε σωστά το μαχαίρι του Chef, να στέκεστε ισορροπημένα σε έναν πάγκο εργασίας και κάνετε εξάσκηση σε λαχανικά, μέχρι να αποδώσετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μαθαίνουμε κοπές όπως καρέ, ροδέλες,  hache, emince, a la paysanne, σε λοξές φέτες, julienne, brunoise, concasser, chiffonade, escalope. Τόσες γνώσεις σε ένα μάθημα δεν θα ξαναβρείτε ποτέ…

Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα σας συνοδεύουν σε όλη σας την ζωή. Ένα σεμινάριο τόσο ωφέλιμο, όσο το ίδιο το επάγγελμα του Chef, απαραίτητο για κάθε βαθμό εμπειρίας στην κουζίνα. 

 

Κατσαριώτης Νίκος Γνωρίστε την ομάδα μας
35
29/03/2019 10:00   -   13:00
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΟΠΕΣ»

Stay in touch