ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

DIABΑLL

DIABΑLL

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Το diaball είναι ένα γλυκό χωρίς μπισκουί στο οποίο αποκτάμε την τραγανή υφή από τις σοκολατένιες μπάλες και τα βραχάκια σοκολάτας και αμύγδαλου. Το γλυκό δένει με την αφράτη μους σοκολάτας και το κουλί raspberries αρωματισμένο από κόκκινο πιπέρι. Εξωτερικά δοκιμάζουμε την τεχνική ψεκασμού με χρωματισμένο βούτυρο κακάο… Ένα εξαιρετικό επιδόρπιο από τον Pastry Chef της σοκολάτας Casa Luker Emmanuel Hamon.
Ο Emmanuel Hamon στο καλύτερο επιδόρπιο του. Ο chef ξεκίνησε το 1987 και πλέον υπάρχουν συνταγές του σε παγκόσμια σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα. Προτείνεται για επαγγελματίες.

 

Ζωγράφος Γιάννης Γνωρίστε την ομάδα μας
35
28/01/2019 17:00   -   21:00
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «DIABΑLL»

Stay in touch