ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

BRITTANY

Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.
BRITTANY

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

 
Ένα από τα πιο γνωστά γλυκά του Emmanuel Hamon. Βασική τεχνική είναι το pain de gene, ένα μπισκουί που χαρακτηριστικό του είναι η ελάχιστη ποσότητα αλευριού και η χρήση πούδρας αμυγδάλου. Λέγεται ότι εφευρέθηκε στην πολιορκία των Γαλλικών δυνάμεων στη Γένοβα το 1800, όταν οι κάτοικοι της πόλης επιβίωσαν με τα αμύγδαλα. Ο Γάλλος chef Fauvel, το ονόμασε «το κέικ της Αμβροσίας». 
Η τεχνική της tatin μήλου, η κρέμα καραμέλα με αλατισμένου βούτυρο, η μους σοκολάτα και η σως καραμέλα είναι οι τεχνικές που συνθέτουν το γλυκό αυτό. Προτείνεται για επαγγελματίες. 

 

Ζωγράφος Γιάννης Γνωρίστε την ομάδα μας
35
14/01/2019 17:00   -   21:00
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BRITTANY»

Stay in touch