ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα μαγειρικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με 3 ακόμα μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσετε εξειδικευμενες γνώσεις σε θέματα Κοστολόγησης, Σύνθεσης μενού, και Βιογραφικού.

Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Πρακτική | 15 εργαστηριακές εφαρμογές | 45 ώρες

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 

Σημειώσεις προγράμματος και έξτρα υλικό ανάγνωσης
Μάθημα ενημέρωσης εξετάσεων (αξίας 50€, για αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν στις εξετάσεις​)
Βεβαίωση προγράμματος
200​ πόντοι (για κατόχους membership card)
Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς
-10% στα δίδακτρα προγράμματος επόμενου μήνα


Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων).

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές 
Τεχνική: Στάση σώματος, Χρήση μαχαιριού, Κοπές λαχανικών 

ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζωμοί 
Τεχνική & Εφαρμογή: Μπουγιόν λαχανικών, Λευκός ζωμός πουλερικών, Σκούρος ζωμός κρέατος, Σκούρος ζωμός οστράκων

ΜΑΘΗΜΑ 3: Σάλτσες 
Τεχνική & Εφαρμογή: Μπεσαμέλ, Τομάτα, Μαγιονέζα, Ολλαντέζ

ΜΑΘΗΜΑ 4: Ρύζι 
Τεχνική & Εφαρμογή: Κρεόλ,  Πιλάφι,  Ριζότο,  Μπασμάτι

ΜΑΘΗΜΑ 5: Σούπες 
Τεχνική: Βελουτέ,  Απέραστη σούπα,  Περασμένη σούπα,  Εθνική σούπα
Εφαρμογή: Βελουτέ κουνουπίδι, Απέραστη σούπα κοτόπουλου, Περασμένη σούπα ψαριού, Εθνικές φακές

ΜΑΘΗΜΑ 6: Ζύμες 
Τεχνική & Εφαρμογή: Ψωμιού,  Ζυμαρικών,  Τάρτας,  Χυλός κρέπας

ΜΑΘΗΜΑ 7: Λαχανικά 
Τεχνική & Εφαρμογή: Ατμού,  Βραστά,  Γλασέ,  Σωτέ,  Τηγανιτά σε χυλό

ΜΑΘΗΜΑ 8: Πατάτες 
Τεχνική & Εφαρμογή: Ατμού,  Βραστές,  Ψητές,  Σωτέ,  Τηγανιτές

ΜΑΘΗΜΑ 9: Aυγά 
Τεχνική & Εφαρμογή: Βραστά,  Ποσέ,  Μπρουγιέ,  Τηγανιτά,  Ομελέτες

ΜΑΘΗΜΑ 10: Κρέας
Τεχνική: Σχάρας, σωτέ, ραγού, ποελέ
Εφαρμογή: Σχάρας μοσχαράκι, Χοιρινό σωτέ ντε γλασέ με μουστάρδα και λεμόνι, Ραγού αρνάκι με λαχανικά εποχής,  Χοιρινό ποελέ με  μανιτάρια

ΜΑΘΗΜΑ 11: Κοτόπουλο 
Τεχνική: Ψητό, Σωτέ, Πανέ 
Εφαρμογή: Ψητό κοτόπουλο με πατατούλες,  Σωτέ κοτόπουλο με πιπεριές,Πανέ με τυριά​

ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι 
Τεχνική: Ποσέ, σωτέ, παπιγιότ, μπραιζέ
Εφαρμογή: Ποσέ ψάρι με λαχανικά εποχής, Φιλέτο ψαριού σωτέ μενιέρ με κάπαρη,μαϊντανό και λεμόνι, Παπιγιότ ψαριού με τομάτες και ελιές, Μπραιζέ χταπόδι με κόκκινο κρασί

ΜΑΘΗΜΑ 13: Κοστολόγιο*
Εργαζόμαστε σε ασκήσεις που μας εκπαιδεύουν στην έννοια της κοστολόγησης προϊόντων.
Αναπτύσσουμε τα είδη κόστους, υπολογίζουμε τα γενικά έξοδα. Ανακαλύπτουμε τι είναι πρότυπη συνταγή, αναλύουμε τις στρατηγικές τιμών και επιλέγουμε την δική μας.

ΜΑΘΗΜΑ 14: Σύνθεση Μενού*
Από την σύνθεση, στον σχεδιασμό και την ανάλυση του μενού, αναπτύσσουμε και συζητάμε κάθε μέρος που το επηρεάζει, αλλά και την σημασία του, τις επιλογές που έχουμε σε είδη μενού, τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα σε κάθε μία, αλλά και όσα πρέπει να προσέξουμε.

ΜΑΘΗΜΑ 15: Βιογραφικό –Συνέντευξη*
Σωστή Οργάνωση και δομή του Βιογραφικού Σημειώματος (πρακτικές εφαρμογές)
Οι χρυσοί κανόνες και τα στάδια της συνέντευξης

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:​

Δευτέρα, Τετάρτη  | Τε 09.01,  Δε 14.01,  Τε 16.01,  Δε  21.01,  Τε 23.01,  Δε 28.01,  Τε 30.01,  Δε 04.02,  Τε 06.02,  Δε 11.02,  Τε 13.02, Δε 18.02   |  18:00 -  21:00   | *Οι ημερομηνίες στα μαθήματα με αστερίσκο* αναμένεται να ανακοινωθούν.

 -Μόνο με προπληρωμή

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

*Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
*Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή της προκαταβολής (250€) ή την εξόφληση.
*Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
*Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
*Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
*Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

 

Κατσαριώτης Νίκος, Χρυσικόπουλος Χρήστος, Αλεξανδρής Στάθης Γνωρίστε την ομάδα μας
200
9/01/2019 18:00   -   18/02/2019 21:00
€920 (συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ) για ένα άτομο
Κύκλοι Μαθημάτων
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ»

Stay in touch