ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

ARTISANAL TACOS

Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.
ARTISANAL TACOS

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Τα artisanal tacos και οι taquerias δεν είναι νέα μόδα. Όπου βρίσκονται Μεξικανοί αναπτύσσονται ολόκληρες περιοχές με food trucks και μαγαζάκια για tacos. Από «βρώμικα» μέχρι gourmet, τα artisanal tacos φημίζονται για την δημιουργικότητα στα υλικά που περιλαμβάνουν.

Τρεις προτάσεις για το τέλειο Mexican street food: το El Gringo είναι ένα food truck το οποίο άνοιξαν 3 φίλοι μάγειροι με αγάπη στο μεξικάνικο φαγητό και την μανία να ραφινάρουν ακόμα και τις πιο «βρώμικες» γεύσεις. Το αποτέλεσμα είναι ουρές κόσμου για να δοκιμάσουν τα tacos τους με το Mahi Mahi να έχει αποκτήσει την εξαιρετική φήμη του artisanal. Περιλαμβάνει σάλτσα ψητού ανανά, φιλέτα ανανά, τομάτες , κρεμμύδια και λάχανο μαριναρισμένο σε lime. To choripapa είναι η αυθεντική μεξικάνικη πρόταση της “Taqueria Local” και περιλαμβάνει πικάντικο λουκάνικο, ψιλοκομμένη πατάτα, νότες πάπρικας και φλέικς από ραπανάκια.

 Τέλος η παραδοσιακή καντίνα στο Σαν Ντομίνγκο D’ Chino προτείνει το εξαιρετικό El Chino με ψητό χοιρινό, σάλτσα μόλε, σάλτσα γουακαμόλε και φρέσκο κόλιανδρο!

 

35
13/11/2018 10:30   -   13:30
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Μαγειρικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ARTISANAL TACOS»

Stay in touch