16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

RACLETTE, FONDUE & TETE DE MOINE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/03/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Τεχνικές
RACLETTE, FONDUE & TETE DE MOINE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τρεις gourmet και «πολύ ιδιαίτεροι» τρόποι για να απολαύσεις μοναδικά εδέσματα και συνταγές. Ιδανικές ιδέες για μικρές παρέες, σερβίρονται εντυπωσιακά και σου παίρνουν το μυαλό από τις γεύσεις που χαρίζουν.

Επιπλέον δεν απαιτεί χρόνο προετοιμασίας και μπορούν να συμμετέχουν όλοι στις διαδικασίες, προσφέροντας δημιουργική απόλαυση και διασκέδαση.

Το ρακλέτ παραπέμπει τόσο σε ένα σκεύος έμμεσης θερμοκρασίας και πάνω ψήνει υλικά, όπως το ομώνυμο τυρί ρακλέτ και άλλα εδέσματα.

Το φοντύ αποτελεί ένα διαφορετικό σκεύος μέσα στο οποίο σιγοψήνονται διαφορετικά τυριά, αλλά και άλλα αρτύματα και τέλος το τετ ντε μουαν αποτελεί μία τεχνική κοπής του ομώνυμο τυριού σε μικρά μπουκετάκια.

Και οι τρείς τρόποι παρασκευάζονται και σερβίρονται μέσα στα σκεύη τους, γι αυτό κάνει και το σερβίρισμά τους τόσο παρειστικο!


Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης    Ελάχιστη Συμμετοχή 7 άτομα    Πόντοι ΜΜ: 35

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «RACLETTE, FONDUE & TETE DE MOINE»!