ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ORLOFF
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Εθνική Κουζίνα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το μεγαλοπρεπές μοσχαράκι Orloff είναι ένα πιάτο του 19ου αιώνα, του Γάλλου Chef Urbain Dubois, ο οποίος αφιέρωσε την δημιουργία του στον Ρώσο Πρίγκηπα Orloff, τότε Πρέσβη στην Γαλλία.
Απίστευτα γευστικό πιάτο όπου το καρέ μόσχου γίνεται μπραιζέ και συνοδεύεται με δύο τεχνικές, ντουξέλ μανιταριών και σουμπίζ κρεμμυδιών.
Την συνταγή ολοκληρώνει αρμονικά η σάλτσα Μορναί. Το πιάτο έγινε ιδιαίτερα γνωστό χάρη στην συμβολή της Julia Child, γνωστής Σεφ, συγγραφέως και τηλεοπτικής περσόνα, όταν ανέδειξε την γευστική του υπεροχή σε επίσημα καλέσματα.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Ελάχιστη Συμμετοχή 7 άτομα Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.