ΝΟΥΓΚΑΤΙΝΑ
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Για όσους η σοκολάτα δεν είναι η γεύση που τους ταιριάζει, το μάθημα Nougatine προσφέρει έναν ολοκληρωτικά διαφορετικό συνδυασμό υλικών. Συνήθως την νουγκατίνα την λένε και πάστα αμυγδάλου, ένα γλυκό που παραπέμπει καθαρά σε παιδικές αναμνήσεις, ωστόσο οι τεχνικές του το καθιστούν αυστηρά φινετσάτο και εκλεπτυσμένο.
Στο μάθημα αυτό γνωρίστε τεχνικές για επιδόρπια με κρέμες και μους, αλλά και να συνθέστε ένα ιδιαίτερα εύγευστο γλυκό με φύλλα νουγκατίνας σε στρώσεις και κρέμα πατισιέ, λεζέρ και σαντιγί βανίλιας, πασπαλισμένη με καβουρντισμένα αμύγδαλα.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.