16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ YACHTS & VILLAS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
11/04/2018 11:00   -   25/04/2018 15:30
ΚΟΣΤΟΣ
€350 για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
50
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Εξειδικευμένα
  • new
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ YACHTS & VILLAS

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Στοχευόμενο πρόγραμμα που εστιάζει σε εξειδικευμένες τεχνικές και δεξιότητες, αλλά και στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν μέσα σε κουζίνες yacht και villas.

Ένας μάγειρας  συνήθως δουλεύει μόνος του, χωρίς βοηθό, και μέσα σε μικρούς χώρους. Προετοιμάζει τα γεύματα ανεξαρτήτου καιρού, χρόνου, απόστασης, και ανάλογα με τις ιδιαίτερες διαιτητικές συνήθειες των φιλοξενουμένων. Εκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικά εξειδικευμένα μενού και ιδανικούς συνδυασμούς. Στόχος να αποκτήσετε εφόδια και γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν μέσα σε σκάφη αλλά και βίλες.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Θεωρητική + Πρακτική


ΏΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: 11:00 – 15:30


ΚΟΣΤΟΣ: €350               


ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Μέχρι 8 άτομα 


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Μακρυμίχαλος Νίκος


Απευθύνεται σε: όσους δουλεύουν ή θέλουν να δουλέψουν ως private chef σε σκάφη ή βίλες

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΘΗΜΑ 1ο: 

Πρωινό: Αυγά καγιανά με ψητή σάλτσα τομάτας, κάπαρη και εσπεριδοειδή
Snacking or Appetizer: Τάκος καλαμποκιού με σεβίτσε θαλασσινών και φρέσκα μυρωδικά. 
Σαλάτα: Κλασσική σαλάτα Nicoise με τονάκι Αλοννήσου και ελιές Καλαμών
Γεύμα : Κριθαρώτο με καραβίδες και χυμό οστράκων
Δείπνο: Κεμπάπ αρνιού με πιπεριές και μελιτζάνες  
Επιδόρπιο: Μήλο ψητό με ξηρούς καρπούς, σταφίδες και γλυκιά μυζήθρα

ΜΑΘΗΜΑ 2ο: 

Πρωινό: Αυγά χτυπητά με σύγκλινα και παξιμάδια
Snacking or Appetizer: Τραγανά τσιπς πίτας με γραβιέρα και καπνιστή πάπρικα
Σαλάτα: Τομάτες μαρινέ με ψητό μανούρι και πέστο βασιλικού  
Γεύμα: Ριζότο θαλασσινών 
Δείπνο: Σαλτιμπόκα κοτόπουλου με φασκόμηλο και φρέσκια πάστα
Επιδόρπιο: Chocoflan

ΜΑΘΗΜΑ 3ο:

Πρωινό: Oμελέτα σουφλέ 
Snacking or Appetizer: Δροσερό κασπάτζιο τομάτας με γαρίδες 
σαλάτα: Μιμόσα με φρούτα, προσούτο και ρόκα
Γεύμα: Γεμιστές τομάτες με πατάτες φούρνου
Δείπνο: Ψάρι ημέρας στην λαδόκολλα με κηπευτικά
Επιδόρπιο: Κρεμ μπρουλέ καρύδας 

ΜΑΘΗΜΑ 4ο:

Πρωινό: Tηγανίτες με φρούτα, μέλι και καρύδια
Snacking or Appetizer: Fritto misto λαχανικών με κρίταμο και καπαρόκουμπα  
Σαλάτα: Waldorf σαλάτα με σταφύλια και καρύδια
Γεύμα : Χταπόδι μπραιζέ με φάβα παξιμάδια χαρουπιού, τομάτα και τσιπς κρεμμυδιού 
Δείπνο: Κανελόνι μελιτζάνας γεμιστό με ουρά μόσχου, κρεμμυδάκια στιφάδο και μαλακή μυζήθρα 
Επιδόρπιο : Πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι και κρέμα φιστικιού 

ΜΑΘΗΜΑ 5ο: 

Πρωινό: Αυγά ποσέ με σπανάκι και σως ολλανδέζ 
Snacking or Appetizer: Σαμόσας γεμιστά με τσιγαριστά χόρτα.
σαλάτα: ελληνική σαλάτα 
Γεύμα: Χοιρινό Σουβλάκι με χειροποίητη πίτα, ψητές τομάτες και τζατζίκι    
Δείπνο: Ραβιόλι αστακού με σως αμερικιέν
Επιδόρπιο: Καρυδόπιτα με παγωτό καϊμάκι και γλυκό κυδώνι

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη,  Τετ 11.04,  Δευτ 16.04,  Τετ 18.04,  Δευτ 23.04,  Τετ 25.04  | 11:00 - 15:30

-Μόνο με προπληρωμή-

 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:

*Η θέση ισχύει με την προπληρωμή διδάκτρων. Σε περίπτωση ακύρωσης απο πλευράς εκπαιδευόμενου δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.    

*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την θεματολογία ή τη σειρά των μαθημάτων.

*Μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές, δεν αναπληρώνονται.                                                                             

*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ YACHTS & VILLAS»!