ORANGE GENIAL
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένας εκπληκτικός συνδυασμός τεχνικών και γεύσεων σε ένα επιδόρπιο που απαιτεί αρμονία και επιδεξιότητα. Κατά την δημιουργία του χρησιμοποιούμε τεχνικές για φινετσάτη ντακουάζ, κροκάν λευκής σοκολάτας και πραλίνας, κρεμώ πορτοκάλι, pate de fruit πορτοκάλι και μους φυστίκι Για τις ανάγκες του μαθήματος χρησιμοποιούμε εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα Weiss Gianduja!
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.