ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥΠΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
- Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
3 εξαιρετικές σούπες από την Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη έγιναν αγαπημένο γαστρονομικό σύμβολο των χωρών τους! Στο μάθημα εκπαιδευόμαστε τόσο στην βασική παρασκευή τους, όσο και σε μικρές εναλλακτικές. Το γκούλας, σούπα με κρέας, κρεμμύδια, πατάτες, λαχανικά, πολλά αρωματικά και φυσικά πάπρικα από την Ουγγαρία, ένα πιάτο των βοσκών και κτηνοτρόφων που διέμεναν μέρες στα βουνά και έπρεπε να τραφούν από τα πιο αδύναμα ζώα. Η πίχελστάινερ, μία κατεξοχήν Γερμανική σούπα με κρέατα και λαχανικά αρωματισμένη με κρεμμύδι και σκόρδο, η οποία χρονολογείται από τις αρχές του 18ου αιώνα, ενδεχομένως λόγω του σκεύους μέσα στο οποίο έβραζε (pichel). H Borscht είναι η πιο δημοφιλής σούπα της Ανατολικής Ευρώπης, ένας γαστρονομικός συγκερασμός από την Ουκρανία, Αρμενία, Ρωσία, Πολωνία κα. Το όνομα παραπέμπει περισσότερο σε Ουκρανικό με τα παντζάρια να αποτελούν βασικό υλικό και να δίνουν το χρώμα στην υπέροχη σούπα.
Εκπαιδευτής Chef: Δημήτρης Γουβιανάκης Πόντοι: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.